Pressemeddelele

Til marts løber Skandinaviens vigtigste fagmesse BYGGERI’18 af stablen igen. Messen er over de sidste 36 år blevet kendt som et samlingspunkt for fagfolk i byggebranchen, men i år tilføjer arrangøren Brancheforeningen Danske Byggecentre en ekstra aktivitet til de besøgende: En 5-kamp, hvor byggebranchens fagfolk kan dyste mod hinanden.

Når BYGGERI’18 løber af stablen i Fredericia fra den 13.-16. marts, kan fagfolkene i år se frem til mere end blot de sædvanlige nye byggevarer og materialer. I år kan der nemlig dystes i en 5-kamp med brancherelevante discipliner, som alle de besøgende får mulighed for at udfordre sig selv og hinanden i. Brancheforeningen Danske Byggecentre, der er brancheorganisation for landets byggecentre, trælaster og byggemarkeder, arrangerer i år BYGGERI-messen for 18. gang, og de ser 5-kampen som en mulighed for at tilføje en ekstra dimension til en traditionsrig messe.

BYGGERI-messen har en lang tradition bag sig og har et stærkt og godt ry som et sted, hvor fagfolk samles om de nyeste produkter og materialer inden for byggebranchen. Men det betyder ikke, at vi ikke kan tænke lidt i nye baner, fortæller Palle Thomsen, direktør for Brancheforeningen Danske Byggecentre, og uddyber: Det primære fokus på messen er præcis, hvad det plejer at være, nemlig ny viden, kun for fagfolk. Men 5-kampen er en sjov udfordring til de besøgende, som kan skabe lidt ekstra aktivitet hen over de fire messedage.

Dyst mod værter fra DR
5-kampen skydes i gang af Hjalte og Tjelle, der er kendt fra programmet ’Versus’ på DR. De er tilstede på messens første dag tirsdag den 13. marts, hvor de sætter deres tider på de fem udfordringer. Efterfølgende kan de besøgende prøve at slå Hjalte og Tjelle – og hinandens – tider.

Varm op til messen med en udfordring – #5kampenbyggeri18
Allerede nu kan man varme op til 5-kampen på BYGGERI’18 med en lille udfordring. Hjalte og Tjelle har dystet om, hvem der kan holde en 18V akku-boremaskine på 1,8 kg længst tid i strakt arm. Kan du slå vindertiden på 2 minutter og 54 sekunder? Se dem på YouTube nedenfor: BYGGERI´18 byder op til 5-kamp. Tag udfordringen op, og del dit resultat med hashtagget #5kampenbyggeri18.

For yderligere information, kontakt:
Adm. direktør for Brancheforeningen Danske Byggecentre, Palle Thomsen, tlf. 45 80 78 77

Om BYGGERI’18:
BYGGERI’18 afholdes den 13.-16 marts i MESSE C i Fredericia. Messen har åbent dagligt fra kl. 09.30 – 17.00 med fri adgang for fagfolk mod registrering. BYGGERI-messen har igennem årerne positioneret sig som Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer og havde ved seneste afholdelse i 2016 over 300 udstillere og 26.000 besøgende. Bag BYGGERI-messen står Danske Byggecentre, der er brancheorganisation for landets byggecentre, trælaster og byggemarkeder.