SBi har sammenfattet de syv eksisterende SBi-anvisninger om vådrum samt vand- og afløbsinstallationer i en ny SBi-anvisning på blot 118 sider.

Syv bøger på samlet 1.077 sider. Det er omfanget af SBi’s eksisterende anvisninger om vådrum samt vand- og afløbsinstallationer. Men i relation til nye enfamiliehuse har SBi nu samlet al viden om disse emner på blot 118 sider.

I boliger er vådrum de dyreste og mest komplicerede rum at etablere, og derfor er der omfattende og detaljerede regler og anvisninger på området. Men hvis du laver vådrum, vand og afløb i nye enfamiliehuse, kan du nu nøjes med at forholde dig til de 118 sider i den nye SBi-anvisning 265, ’Småhuse – vådrum, vand- og afløbsinstallationer’.

Den nye SBi-anvisning henvender sig både til projekterende og udførende, der laver vådrum samt vand- og afløbsinstallationer i fritliggende eller sammenbyggede enfamiliehuse. Vådrum kan være badeværelser, wc-rum med afløb eller bryggers.

Har du brug for specielle løsninger, der ikke er dækket af SBi-anvisning 265, kan du søge oplysninger i SBi’s øvrige anvisninger om vådrum samt vand- og afløbsinstallationer på www.anvisninger.dk, hvor du også kan finde den nye SBi-anvisning 265.

Derudover kan du deltage i SBi’s kommende kursus om vådrum, hvor det er forfatterne til den nye SBi-anvisning, der underviser. Kurset foregår 5. april i København.

Køb SBi-anvisning 265 her.

SBi-kurser
Vådrum
Fugt og efterisolering
Radonrenovering
Overblik over Bygningsreglementet
Bygningers energibehov og Be15
PCB i bygninger
Demensvenlige plejeboliger

Kilde: Statens Byggeforskningsinstitut